Untitled Document Untitled Document

Home > Nieuws > Architecten > ARCHITECT@WORK staat in teken van ‘Architectuur en Licht’

Untitled Document
 •   

  ARCHITECT@WORK staat in teken van ‘Architectuur en Licht’ • 04/04/2017
  Om de twee jaar vindt het internationale vakevenement ARCHITECT@WORK plaats in België. Na de 13 internationale edities van vorig jaar is het dit jaar uitkijken naar de achtste editie in Kortrijk (27 en 28 april in Kortrijk Xpo) en de vijfde editie in Luik (1 en 2 juni in Liège Expo).

  In 2017 worden ook een aantal nieuwe organisaties aan het reeds uitgebreide internationale aanbod toegevoegd: Barcelona, Stockholm en overzees zelfs Toronto.

  Beide edities hebben traditioneel een eigen thema en dat is dit jaar niet anders. Nu staan ze in het teken van ‘Architectuur en Licht’, waarmee ingespeeld wordt op een voor (interieur)architecten zeer interessant en brandend actueel topic, zowel op het vlak van de binnen- als de buitenruimte.

  Naast het thema mag je verder ook naar goede gewoonte flink wat randmanifestaties verwachten. Op donderdag 27 april om 14u start Groen Licht Vlaanderen & ENERGIK met een uiteenzetting rond licht en welzijn. Om 10 uur op vrijdag 28 april maken het NAV en het AiNB je wegwijs in de brandwetgeving, onder de titel ‘Brandend actuele brandwetgeving’. Om 14 uur pakken BVA en KBKW op hun beurt uit met het seminar ‘Landscape of the Future’. Dit loopt met kunstenaar en innovator Daan Roosegaarde (1979), een man die internationaal bekend is door zijn futuristische ontwerpen die de nieuwe relatie tussen mensen en technologie ontdekken.

  Verder is er op beide edities de materialententoonstelling ‘Lovely Light’ van Materia en zijn ook de fotografen van DAPh naar goede gewoonte weer van de partij. Interessant om nog mee te geven is de Project wall van world-architects.com en de kunst van William Sweetlove.

  ARCHITECT@WORK vindt plaats op 27 en 28 april in Kortrijk Xpo en op 1 en 2 juni in Liège Expo.
  Gratis en vlotte toegang dankzij uw voorregistratie met code 16111 via architectatwork.be  ARCHITECT@WORK wordt georganiseerd in samenwerking met NAV, BVA, KBKW, AiNB, de Orde van Architecten - Vlaamse Raad en de UWA.

  Untitled Document