Bouwbeurs bis verplaatst naar 2021

Het bis, bouw- en inspiratiesalon in Flanders Expo in Gent wordt wegens de coronacrisis dit jaar geannuleerd. Dat meldt de organisatie. Bis was aanvankelijk gepland van 10 tot en met 18 oktober 2020. In 2021 is de beurs er terug onder een nieuwe naam.

Ondanks het veilige kader, zal er dit jaar geen bis, bouw- en inspiratiesalon zijn. "Na uitgebreid overleg met onze exposanten, en op vraag van de overgrote meerderheid van hen, werd beslist om bis 2020 te verplaatsen naar 2021", zegt Kenzo Van Nieuwenhove van organisator Easyfairs. "Geen makkelijke beslissing aangezien we een veilige beurs konden garanderen, maar we luisteren uiteraard naar de wens van onze exposanten."

Bezoekers zullen nog even moeten wachten om de grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen fysiek te beleven. Maar in tussentijd worden ze verder geholpen met hun woonplannen. Zo kan men op de bis-blog terecht, boordevol tips en tricks.

Bis kondigde vandaag ook een vernieuwde naam aan voor 2021: "bis, bouw- en interieursalon", waarmee de beurs aangeeft de focus te verbreden via een grotere interieurzone en interieuradvies.

De editie 2021 is gepland van 2 tot en met 10 oktober.

Bron: Belga/Easyfairs