Opleiding: “Duurzaam bouwen doe je zo”

De groeiende vraag naar duurzaamheid heeft verregaande gevolgen voor bouwondernemingen. Continu evoluerende wetgeving, kritische vragen van klanten en de nood aan nieuwe vaardigheden op de werf: de impact van deze transitie laat zich op verschillende vlakken voelen. Ben je op zoek naar een manier om jouw onderneming futureproof te maken en tegelijk in te zetten op duurzaam bouwen?

Van tools tot taxonomie

In de vierdelige opleiding van SURA Impact, Embuild Vlaanderen en VIBE ga je dieper in op de tools en instrumenten om de positieve impact van jouw bouwprojecten te vergroten. Je wisselt kennis uit en je wordt uitgedaagd om duurzame en circulaire keuzes te maken doorheen het bouwtraject. Aan de hand van verschillende afwegingskaders leer je om de juiste beslissingen te nemen en vertaal je dit naar jouw concrete business case.
Op een no-nonsense manier krijg je praktische handvatten om duurzaamheid en circulariteit in de werking van jouw bouwonderneming te implementeren. Met een grotere kennis en ervaring ga je zelfverzekerd aan de slag.

Praktisch

Deze opleiding is voor ondernemers en managers van kleine tot middelgrote ondernemingen uit de bouwsector die willen inzetten op duurzaamheid en circulariteit. Of je nu architect, aannemer of projectontwikkelaar bent, deze opleiding biedt waardevolle inzichten. 

De lessen gaan telkens door op donderdagnamiddag van 13u tot 17u in regio Kortrijk van 24 oktober tot 5 december 2024. In het voorjaar van 2025 is er een tweede editie van deze opleidingsreeks die zal doorgaan in de kantoren van Embuild in Brussel. 

Via de link kun je doorgeven of je later meer informatie wilt ontvangen over deze editie. Let op: het aantal deelnemers is beperkt om de kennisdeling te bevorderen en het traject af te stemmen op maat van jouw praktische bedrijfscase. 

Schrijf je nu al in op de wachtlijst

Mis deze kans niet om jouw onderneming klaar te stomen voor een duurzame toekomst!