Verzekering gewaarborgd inkomen 'Prevoca voor Architecten’

Uw professionele carrière draait op volle toeren en u stelt alles in het werk om uw opdrachtgevers tevreden te stellen. Maar wat als u van de ene op de andere dag werkonbekwaam wordt? Voor een zelfstandige gaat inactiviteit gepaard met een totaal verlies van inkomen.

Het afsluiten van een verzekering gewaarborgd inkomen ‘Prevoca voor Architecten’ geeft u financiële gemoedsrust. Prevoca voor Architecten is een collectieve professionele dekking tegen inkomensverlies, aangeboden door Verzekeringen Precura in samenwerking met de Orde van Architecten. Reeds heel wat architecten hebben de verzekering intussen onderschreven. Daarom hadden wij u graag opnieuw de kans gegeven om hiermee kennis te maken.

Prevoca voor Architecten biedt u een aantal voordelen:

  • Lagere premie(*) en hogere verzekerde jaarrente.
  • Criteria van arbeidsongeschiktheid op maat van het beroep van architect.
  • Naast lichamelijke ziekten zijn ook psychische aandoeningen verzekerd (**).
  • Hospitalisatiedagen gedurende de carenzperiode (de periode die volgt op het begin van uw arbeidsongeschiktheid, 14 of 30 dagen) worden ook vergoed.
  • Cumuleerbaar met reeds bestaande verzekeringen.
  • Tot en met 31/12/2018 (nieuwe datum!) is er geen leeftijdsgrens om aan te sluiten. Na deze datum is een aansluiting ook mogelijk, maar tot de leeftijd van 50 jaar.

​Wilt u meer weten over deze verzekering?

Raadpleeg de online brochure verzekering gewaarborgd inkomen Prevoca voor Architecten.

Of lees de infofiche Prevoca voor Architecten.

Meer inlichtingen over Prevoca vindt u op de website van Verzekeringen Precura. U kunt ook steeds rechtstreeks contact opnemen met de verantwoordelijke accountmanager, de heer Peter Van der Speeten: peter.vanderspeeten@precura.be of 02/304.11.01.

Verzekeringen Precura is een onafhankelijke verzekeraar die collectieve verzekeringen aanbiedt specifiek voor intellectuele en vrije beroepen.

(*) Vanaf 500 aansluitingen is er een bijkomende korting van 4%, vanaf 1.000 aansluitingen 6%, vanaf 2.000 aansluitingen 8% en vanaf 5.000 aansluitingen 10% op de premie van elke aangesloten architect.

(**) Drie jaar cumulatief. Vanaf 500 aansluitingen wordt de dekking verlengd tot 10 jaren cumulatief en bij minimaal 5.000 aansluitingen valt deze beperking in de uitkeringsperiode volledig weg.