Vlaams Architectuurinstituut en Team Vlaams Bouwmeester organiseren debat rond Vlaamse wedstrijden in Europees perspectief

Als afsluiter van het publieksprogramma rond 40 jaar wedstrijdcultuur organiseren het Vlaams Architectuurinstituut en het Team Vlaams Bouwmeester op 25 maart een debat over het Vlaamse wedstrijdklimaat in een Europese context. Ervaringsdeskundigen gaan met elkaar in gesprek over wedstrijdcultuur, architectuurkwaliteit en publiek opdrachtgeverschap in Europa.

Tijdens de afsluiter van het publieke programma van de dubbeltentoonstelling 40 jaar Wedstrijdcultuur plaatsen we het Vlaamse wedstrijdklimaat in een Europees perspectief en kijken we naar de toekomst. Hoe verhoudt de Open Oproep zich vandaag tot andere Europese selectie- en wedstrijdprocedures? Wat zijn de sleutels tot architectuurkwaliteit in publieke projecten? Welk profiel heeft een ‘sterke’ publieke opdrachtgever in een democratie? Ervaringsdeskundigen uit verschillende Europese landen gaan op 25 maart in gesprek over wedstrijdcultuur, architectuurkwaliteit en publiek opdrachtgeverschap in Europa.



Bestel je gratis ticket voor dit internationaal uitwisselingsmoment (plaatsen zijn beperkt).

Meer info